CONFER 2023

Dumitrescu Mihai avatar   
Dumitrescu Mihai
În perioada 22-24 noiembrie 2023, orașul Iași găzduiește evenimentul medical de referință, CONFER 2023, care adună într-un singur loc experți și profesioniști din domeniul oncologiei pentru a discuta ..

În perioada 22-24 noiembrie 2023, orașul Iași găzduiește evenimentul medical de referință, CONFER 2023, care adună într-un singur loc experți și profesioniști din domeniul oncologiei pentru a discuta și explora cele mai recente avansuri în tratarea și gestionarea cancerului. Evenimentul este organizat de Institutul Regional de Oncologie Iași, Asociația Institutului Regional de Oncologie Iași, Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" Iași și Colegiul Medicilor din România, Filiala Iași.

CONFER 2023 acoperă o gamă largă de teme științifice legate de oncologie, cu accent pe următoarele domenii:

  1. Cancerul de sân
  2. Cancerele toracice
  3. Cancerele sistemului digestiv
  4. Cancerele capului și gâtului
  5. Cancerele uro-genitale
  6. Cancerele genitale feminine
  7. Cancerele pielii/melanomul malign
  8. Hemopatiile maligne
  9. Sarcoamele de părți moi, osteo-sarcoamele și tumorile SNC
  10. Tumorile neuroendocrine
  11. Biologia tumorală și imunologia
  12. Medicina paliativă și calitatea vieții
  13. Bioetică - aspectele psihologice în boli terminale

Participanții la CONFER 2023 vor avea oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele, de a schimba idei și de a dezvolta colaborări într-un mediu propice învățării și inovației în domeniul oncologiei. Evenimentul va include prezentări științifice, sesiuni de discuții, ateliere practice și expoziții cu cele mai recente tehnologii și tratamente disponibile.

CONFER 2023 reprezintă un pas important în eforturile de combatere a cancerului și îmbunătățire a vieții pacienților, aducând împreună profesioniști medicali dedicati din întreaga țară pentru a împărtăși cunoștințe și experiență în lupta împotriva acestei maladii devastatoare.

Nu au fost găsite comentarii